Ενότητα 1: Προβατίνες γαλακτοπαραγωγής
üΔιατροφική διαχείριση κατά τη μεταβατική περίοδο των προβατίνων γαλακτοπαραγωγής.
Dr Antonello Cannas, Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο του Σάσαρι, (Dipartimento di Agraria, Università di Sassari), Ιταλία
üΗ χρήση πτητικών λιπαρών οξέων διακλαδισμένης αλύσου κατά τη μεταβατική περίοδο προβατίνων γαλακτοπαραγωγής.
Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ενότητα 2: Βοοειδή κρεοπαραγωγής
üΜείγματα ανάπτυξης και πάχυνσης βοοειδών κρεοπαραγωγής: Σχεδιασμός και εφαρμογή
Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Κωνσταντίνος Δρουμτσέκας, Διατροφολόγος, Αφοί Δρουμτσέκα ΟΕ