Ημερομηνία: Πέμπτη 18/11/2020
Έναρξη: 9:30
Διεξαγωγή:
Δια ζώσης και Zoom Mettings (Online)
Διαχείριση, οικονομικότητα και ποιοτικά χαρακτηριστικά του αγελαδινού γάλακτος.
Ενότητα 1:
üΜύθοι και αλήθειες για την κατανάλωση γάλακτος στην υγεία του ανθρώπου. (Δρ. Sergio Calsamiglia Blancafort, Universitat Autonoma de Barcelona)
üΟλιστική διαχείριση της διατροφής των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και ποιότητα γάλακτος. (Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΜέθοδοι βελτίωσης του προφίλ λιπαρών οξέων στο αγελαδινό γάλα. (Δρ. Στεργιάδης Σωκράτης, Reading University)
ü
Ενότητα
üΟι καζεΐνες του αγελαδινού γάλακτος. (Δρ. Γιαννούλης Θεμιστοκλής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΟικονομική αξία του σανού μηδικής για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής. (Στυλιανός Αθανασιάδης και Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΗ επίδραση της προληπτικής ποδοκομίας στην συχνότητα των περιπτώσεων χωλότητας σε γελάδες γαλακτοπαραγωγής. (Ηλίας Μποτέτσης και Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)