Πρόγραμμα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1:

üΜύθοι και αλήθειες για την κατανάλωση γάλακτος στην υγεία του ανθρώπου     (Dr Sergio Calsamiglia, Universitat Autonoma de Barcelona)
üΟλιστική διαχείριση της διατροφής των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και ποιότητα γάλακτος (Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΜέθοδοι βελτίωσης του προφίλ λιπαρών οξέων στο αγελαδινό γάλα. (Δρ. Σωκράτης Στεργιάδης , University of Reading)

 

ΕΝΟΤΗΤΑ 2:

üΟι καζεΐνες του αγελαδινού γάλακτος      (Δρ. Θεμιστοκλής Γιαννούλης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΟικονομική αξία του σανού μηδικής για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής (Στυλιανός-Κωνσταντίνος Αθανασιάδης & Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
üΗ επίδραση της προληπτικής ποδοκομίας στην συχνότητα των περιπτώσεων χωλότητας σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής (Ηλίας Μποντέτσης & Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)