Skip to main content

Πρόγραμμα

üΗ αξιοποίηση του κρέατος των μηρυκαστικών μέσω της σταθεροποίησης των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών

  Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης   Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

üΣύγχρονος καταναλωτής και κρέας: στάσεις, προκλήσεις και μελλοντικές προοπτικές

  Δρ. Ελένη Μσλισσιόβα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης   Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

üΗ επίδραση του επιπέδου χορήγησης συμπυκνωμένων ζωοτροφών στην ανάπτυξη και απόδοση των παχυνόμενων βούβαλων.

  Γκίκα Παρασκευή, Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο   Θεσσαλίας

üΗ επίδραση του ενσιρώματος από υποπροϊόντα της ελαιουργίας και χυμοποιίας στην ανάπτυξη των αρνιών και την ποιότητα του αρνίσιου κρέατος

  Δρ. Ανδρέας Φώσκολος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης   Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας